Де навчаються діти популярних зірок Ані Лорак, Ольги Фреймут, Свєти Лободи та інших знаменитостей і скільки це коштує

Діти знаменитих і багатих батьків не звільнені від обов'язкового отримання освіти в школі. Однак батьки не завжди вважають за краще звичайні загальноосвітні навчальні заклади.

Напередодні навчального року ми розповімо де навчаються діти і скільки за їх навчання віддають зіркові батьки.

Ревізор Оля Фреймут

Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл
Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл

Її дочка Злата Мітчелл зараз підліток. Але незважаючи на це розвиває себе як блогерша і публічна особа. Дівчинка часто відвідує світські раути, на вихідні їздить до Лондона і відмінно знає англійську мову. Тому не дивно, що звичайна загальноосвітня школа Златі не підійшла. А ось вчитися в елітній Печерській міжнародній школі – в самий раз. Там за рік навчання доведеться віддати 20 тис доларів. А при тому, що Фреймут відправляє туди не тільки Злату, а ще й свою молодшу дочку Євдокію, цінник доведеться помножити на два.

Ані Лорак

Ані Лорак і її дочка Софія
Ані Лорак і її дочка Софія

Вона віддала свою дочку в Павловську гімназію в Москві. Цей навчальний заклад вважається найпрестижнішим у всій Росії, тому й коштує недешево. Рік навчання там обійдеться зоряної мами в 30 тис доларів.

Світлана Лобода

Світлана Лобода і її дочка
Світлана Лобода і її дочка

Її єдина дочка Євангеліна також вирушила в Павловську гімназію, і тепер буде вчиться разом з донькою Лорак.

Анна Седокова

Анна Седокова і її діти
Анна Седокова і її діти

Вона вибрала для своїх дітей Ломоносовський школу. За індивідуальний підхід до кожної дитини тут беруть 158 тисяч рублів на місяць

Тарас Тополя

Тарас Тополя і його діти
Тарас Тополя і його діти

Фронтмен групи “Антитіла ” куди скромніше, ніж його колеги по сцені. Він хоч і відправив старшого сина Романа в спеціалізовану школу-дитсадок з поглибленим вивченням іноземних мов, але платити доведеться за все 8 тис грн.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.