Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України

Російський комік і зірка Comedy Club Гарік Мартиросян в інтерв'ю Софіко Шеварднадзе розповів, чому, на його думку, Зеленський позбавив сенсу життя всіх гравців КВН.

«Колись до мене підійшли і запропонували зробити сольний стендап-концерт, я подумав: як класно, я один виступаю на сцені, круто ж! І в цей момент я чую по телевізору, що Володимир Зеленський висунув кандидатуру на пост президента України. І тут всі мої проблеми перетворилися в такі мікроскопічні, а який у них сенс? Чим ти зайнятий, а що робить Володимир Зеленський? Розумієш рівень?», – розповів Мартиросян.

Крім того, шоумен зазначив, що він б не погодився очолити країну, а в ході розмови додав, що вважає Зеленського – відповідальною людиною.

«Він керує гігантською країною, а ти думаєш, чи зайде мій жарт про Пугачову завтра. Все, що я роблю далі, в мені не викликає жодних побоювань і проблем. Якби мені запропонували стати президентом якоїсь країни, я б не погодився. Але, знаючи Зеленського, – він дуже відповідальна людина».

Раніше, під час зйомок YouTube-шоу «Макарена», Гарик на питання ведучого про номер телефону найбільш відомої особи в телефонній книзі відповів так:

«У мене є номер Володимира Олександровича Зеленського. Це найбільша зірка зі світу шоу-бізнесу і зі світу політики. Принаймні, цього року».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: У тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару.

Нагадаємо також, що шанувальники не впізнали Крістіну Орбакайте.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.