2в1: у Лідії Таран сьогодні два свята – День народження і новосілля

19 сентрября відома ведуча каналу 1 + 1 святкує День Народження - їй виповнилося 43 роки. До цієї дати вона приурочила ще одна подія.

Одна з найкрасивіших ведучих українського ТБ Лідія Таран сьогодні, 19 вересня, святкує 43-річчя. З чим ми її щиро вітаємо і бажаємо, щоб усі її задумки і починання збувалися, а вона сама і вся її сім’я були здорові і щасливі.

Лідія Таран
Лідія Таран

Але Лідії вдалося в цей день зробити собі і рідним подвійне свято – нарешті закінчений ремонт в її новій квартирі і вона запросила друзів на новосілля.

Лідія Таран - з Днем народження
Лідія Таран – з Днем народження

А себе мило привітала келихом шампанського:

День народження и Новосілля в один день буває раз у жітті! Happy birthday to me. Дякую батькам, друзям и долі за щастя буті и відчуваті

До речі, ви знаєте, що у Лідії є офіційне звання “найрозумніша блондинка українського ТБ “!

У 2005 році, коли Лідія працювала на Новому каналі, вся зіркова тусовка гула про роман з Андрієм Доманським. Він в той час вже був розлучений з першою дружиною Юлією, від якої у нього є син Василь і дочка Лада.

У Лідії та Андрія був бурхливий роман, який тривав 5 років. Вона народила йому дочку Василину.

Лідія і Василина
Лідія і Василина

Але пропозицію Доманський їй так і не зробив. За всіма параметрами – і кар’єрі, і доходам, Лідія його випереджала, не дивлячись на те, що практично сама займалася малятком. Вони розлучилися, причому дуже негарно з його боку. 1 січня, коли вони були на відпочинку в Італії, Андрій раптом їй сказав, що їм треба розлучитися і поїхав. Коли вона повернулася в їхню квартиру, його речей там вже не було.

Лідія, Андрій і дочка
Лідія, Андрій і дочка

Він просто знайшов собі нову любов – заміжню Марину. Та пішла від чоловіка з сином і народила Доманському ще двох дочок.

А ось Василину Лідія ростить сама – батька бачить раз на рік, коли їй приносить подарунки до дня народження.

Лідія Таран і дочка Василина зараз
Лідія Таран і дочка Василина зараз

До честі Лідії, вона не стала влаштовувати публічні розбірки. Як один раз зізналася, стиснувши зуби і своє самолюбство, виходила на знімальний майданчик разом з ним, навіть посміхалася і жартувала.

Професіоналізм – понад усе!

І ось тепер Лідія Таран – топова ведуча головного каналу країни. А де Доманський? Корпоративи розважає.

Таран приписували багато романів – і з Андрієм Данилевичем, і з Каденіним, і з Остапчуком. Але це все залишилося на рівні чуток.

Лідія з тих, хто зробив себе сам. І навіть зраду коханого не вибило її з колії. Дочка її живе в любові і достатку, навіть квартиру в Києві Лідія купила і оброблена сама. Респект і уважуха!

Які там перспективи?
Які там перспективи?
Які там перспективи?
Які там перспективи?

І ще раз – з Днем народження!

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.