Галина Сергіївна з “Татусевих дочок” розповіла про життя зі старшим в два рази Іллею Авербухом

Цього року шанувальники творчості акторки і серіалу "Татусеві дочки" були здивовані.

Як приблизна дівчинка стала зустрічатися з чоловіком, який старший за неї майже в два рази? Зараз буря обурення вщухла, і шанувальники вже змирилися з вибором кумира. Нещодавно Ілля і Ліза вперше спільно вийшли в люди – стали гостями шоу «Вечірній Ургант».

45-річний фігурист Авербух абсолютно не відчуває різниці у віці з 25-річною Арзамасовою

Авербух і Арзамасова
Авербух і Арзамасова

«Ваша програма (” Вечірній Ургант, – ред.) – це, напевно, єдине місце, куди б ми прийшли. Ми б ще до Володимира Володимировича Познеру прийшли, але туди двох не кличуть. Тому ми тут, ми разом, ми щасливі . Все. Сподіваюся, не зовсім примати, звичайно », – сказав обранець Єлизавети Арзамасова Ілля Авербух.

Авербух і Арзамасова прийшли в гості до Івана Урганта
Авербух і Арзамасова прийшли в гості до Івана Урганта

Також чоловік зізнався, що молода Ліза дає йому стільки тепла і уваги, що він постійно відчуває себе щасливим. Також йому цікаво жити з нею, адже мало не кожен день він дізнається про неї щось нове. У свою чергу, сериальная “Галина Сергіївна ” зізналася, що вести побут з Іллею досить просто.

Шанувальники в коментарях відзначили, що пара, незважаючи на колосальну різницю у віці, виглядає дуже гармонійно. Видно, що у них почуття, і вони добре ладнають між собою. Про минуле досвіді відносин ніхто з артистів розповідати не хоче – стверджують, це вчорашній день. А сьогодні вони хочуть будувати свою нову сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.