Тіна Кароль з’явилася в ефірі «Танців з зірками» з каблучкою на безіменному пальці: весілля з Даном Баланом не за горами

Відома в Україні та за її межами співачка Тіна Кароль з'явилася в п'ятому ефірі «Танців з зірками» з каблучкою на безіменному пальці. Шанувальники впевнені — весілля з Даном Баланом вже скоро.

Цій зірковій парі приписують роман ще з часів їх спільної участі в проекті «Голос країни». Вони обидва були наставниками і у обох були підопічні, які стали переможцями.

Молдавський мачо, не соромлячись камер, практично відразу ж почав демонструвати зацікавленість українською артисткою. Та в свою чергу кожен раз кокетливо ніяковіла, що робить досі в спілкуванні з журналістами, коли їй ставлять запитання про Дана.

Дан и Тина
Дан і Тіна

До речі, як раз таки на «Голосі» Тіна познайомилася зі своєю потенційною свекрухою — Людмилою Балан. Прямо з головної сцени України вона сказала, що їй дуже приємно бачити створений її сином і Кароль союз, після чого заспівала для них народну весільну пісню.

Тина Кароль, Людмила и Дан Балан на сцене «Голоса страны»
Тіна Кароль, Людмила і Дан Балан на сцені «Голосу країни»

У невеликому інтерв’ю співачки для телешоу «Зірковий шлях», приуроченому до отримання ордена княгині Ольги, журналіст запитав, чи привітав її з такою подією Дан. У відповідь на це знаменитість зніяковіла, відвела погляд і сказала: «А я тобі не скажу».

Выступление Тины Кароль и Дана Балана
Виступ Тіни Кароль та Дана Балана

Нова згадка їх роману прозвучала в «Світському житті». Нещодавно Катя Осадча в рамках програми зайшла в гості до Тіни, щоб поспілкуватися і дізнатися все з перших вуст.

Ведуча прямо запитала у героїні випуску, де ж подівся Балан, давши їй можливість розставити всі крапки над i в цій темі. Однак Кароль задала Осадчій зустрічне запитання: «А навіщо?».

Катя Осадчая в гостях у Тины Кароль
Катя Осадча в гостях у Тіни Кароль

Очевидно, виконавиця вирішила не проливати світло на своє особисте життя, хоча і зізналася, що в майбутньому мріє про народження дочки. Зараз вона виховує сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра, якого поховала в 2013 році.

У п’ятому випуску «Танців» артистка з’явилася на паркеті в шикарній сукні з прозорими вставками на декольте і стегнах, але увагу публіки привернуло зовсім не це. Уважні глядачі запримітили на безіменному пальці Тіни каблучку.

Тина Кароль вышла на паркет «Танцев со звездами» с кольцом на безымянном пальце
Тіна Кароль вийшла на паркет «Танців з зірками» з каблучкою на безіменному пальці

Шанувальники пари Кароль і Балана сподіваються, що це прямий натяк на їх майбутнє весілля, хоча ніяких коментарів з цього приводу ні передбачуваний наречений, ні наречена не дають.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Все, що нам залишається — стежити за ситуацією надалі і, звичайно ж, тримати вас в курсі подій.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.