Ігор Крутой розповів, як помер його тато від раку: “Він навіть не прокинувся … “

Співак і композитор Ігор Крутой відвідав програму Бориса Корчевніковим "Доля людини ", і вперше на публіку розповів про сенсацію - рідного батька, його життя, боротьбу з онкологією і смерть.

Ігор розповів історію про те, що його батько Яків Олександрович Крутий до останнього боровся з недугою. Він вірив – перемогти онкологію вийде. Саме тому не опускав рук і до останнього йшов на всі процедури. Так було перші два роки. На третій рік хвороба посилилася.

У батька Ігоря Крутого почалися метастази, а хіміотерапія перестала давати результат

Ігор Крутой - музикант і композитор
Ігор Крутой – музикант і композитор

Коли Яків Олександрович вмирав, сина не було поруч. Тоді він був на гастролях, і про трагічну звістку повідомила тодішня дружина Ігоря Олена.

«Папа помер уві сні під ранок. Він крутився уві сні постійно. В останню ніч на подив спав спокійно. Як виявилося, його просто не стало … Мого красивого тата … », – сумно розповів в студії Ігор Крутой.

Він зазначив, що через зміни в зовнішності Яків Крутий дуже сильно комплексував в останні роки. Але своєї слабкості все одно не показував.

Яків Крутой – не єдина знаменитість, яка зіткнулася з цим страшним діагнозом. Більше дивіться в нашому сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.