Дан Балан – шлях до вершини. Історія успіху талановитого співака (Відео)

У представленому нижче відео можна подивитися як Так Балан починав сою кар'єру і як удосконалювався у виконанні пісень.

Якщо подивитися на співака Дана Балана, то можна побачити, що сформувався чудового і талановитого співака.

У представленому нижче відео можна подивитися як Так Балан починав сою кар’єру і як удосконалювався у виконанні пісень. З кожним роком талановитий співак знаходив для себе і для всіх своїх шанувальників нові теми та викладав їх у словах пісні та музики. Його незвично красивий тембр голосу зачаровує. Уміння рухатися на сцені та в кліпах давали артистові можливість не тільки словами та голосом висловити свої душевні переживання, але і тілом він показував порив душі.

Ви можете переконатися в цьому подивившись добре підібрані сюжети в відео файлі.

Ви також побачите, як змінився не тільки на зовнішність, а й душевно Дан Балан протягом своєї кар’єри.

Відео: Дан Балан – шлях до вершини

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Данило Некрій-interesting: “І що характерно – написав все сам і музику теж сам. Я впевнений, що на самому початку його шляху він хотів довести своєму батькові, що зможе сам пробитися в цій сфері. У нього ж був вихід, з подачі батька стати напевно на тепленьке місце і не париться. Батько ж все-таки дипломатом був. Взагалі він молодець. Йому можна лише білою заздрістю позаздрити. Чому білої, тому що це був важкий труд. Писати пісню, музику, потім співати та вкладати назад в нове і знову розкручувати. Не те що як інші – їм пишуть і в них вливають купу грошей, щоб розкрутити. ”

Sams phone: “Всі пісні подобаються. Одна пісня краща за іншу. Завдяки Вашій відео ми глядачі, побачили становлення і розвиток Дана в його творчій кар’єрі, як автора і виконавця пісень. З нетерпінням чекаємо його нові пісні. ”

Kto To: “Величезне спасибі за таку виконану роботу половину пісень не знала, хоча інформацію, думала всю, простудіювала по Дану. Виділю пісню Freedom. “

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.