Знятий перший фільм жахів для котів Scaredy Cat: ви краще не дивіться і котику своєму не показуйте

Скоро-скоро Хелловін, все вже задумалися про підготовку - вибираються костюми, декор для дому, спеціальні частування. А ще - знімаються страшні фільми, щоб було чим народ лякати. І не тільки людей, але комусь прийшла в голову думка зняти хоррор для котів!

Короткоментражний анімаційний фільм жахів для котів сняда компанія Temptations. Назва у хоррора відповідна – “Боягуз ” (Scaredy Cat).

Прем’єра відбулася 16 жовтня і вже понад 70 тисяч осіб (а може і котів) подивилися цей фільм жахів.

А в ньому все знято за законами жанру, в стилі “будинку з привидами”. Головний герой – милий пухнастий кіт, є і страшний лиходій – великий огірок.

Відомо, що у котів дуже дивна реакція на огірки – вони їх панічно бояться.

Кішка і огірок
Кішка і огірок

Автори у фільмі використовували звуки, які видають перелякані коти, тому можна сміливо вважати, що це дійсно жахіття для котів.

І закінчується він так страшно! Бр-р-р! Краще не дивіться.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.