Найтурботливіші бабусі вітчизняної естради: Софія Ротару, Надія Бабкіна, Лариса Доліна

Життя зірок шоу-бізнесу асоціюється з насиченим робочим графіком, що, втім, так і є. При цьому їм потрібно також приділяти час родині, що найтурботливішим бабусям вітчизняної естради прекрасно вдається.

Героїнь нашої сьогоднішньої статті безсумнівно можна поставити в приклад, адже вони не тільки успішно виступають на сцені, але ще і допомагають дітям з онуками.

Софія Ротару

Син Софії Михайлівни Руслан подарував матері двох онуків, яких до того ж назвав на честь батьків — Анатолієм і Софією. Дітлахи вже дорослі — Толі 26, він професійний фотограф, діджей і автор музики, а 19-річна Соня будує кар’єру моделі і співачки.

Внуки Софии Ротару
Онуки Софії Ротару

Незважаючи на солідний вік, Ротару активно веде свій Instagram, де регулярно ділиться сімейними фото з дітьми. Очевидно, з ними вона підтримує теплі стосунки.

Лариса Доліна

Онучка Олександра ощасливила співачку своєю появою у 2011-му, коли їй було 56. Доліна неодноразово зізнавалася, що приділяла доньці Ангеліні мало уваги, концентруючись на творчості. Зате тепер з Сашею вона надолужує згаяне.

Долина на сцене с внучкой Сашей
Доліна на сцені з онучкою Сашею

Лариса придбала нерухомість в Юрмалі, щоб дівчинка могла жити на морі і дихати чистим повітрям, а також намагається просувати її на сцені — спадкоємиця артистки виступає з трьох років.

Надія Бабкіна

Старший онук Надії народився за день до її 60-річного ювілею. Погодьтеся, найкращий подарунок, про який тільки можна було мріяти, але й на цьому сюрпризи не закінчилися. Син виконавиці Данило назвав новонародженого на честь батька Бабкіної Георгієм. Після цього у артистки з’явилися ще дві прекрасних онучки Віра і Марфа.

Бабкина с внуками
Бабкіна з онуками

Як любляча бабуся, зірка часто приїжджає до них в гості, задаровує подарунками і влаштовує сімейні свята з приводу і без.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.