Кароль на паркеті, новий роман Винника і “Холостячка” Никитюк: які ТВ- проекти здивують вас 2021 році?

2020 рік був дуже насиченим на події та шоу. Чого тільки варта новий формат "Маска", вагітна холостячка і кубок розбрату на танцях.

Але в 2021 році телеканали планують дивувати ще більше. Чого слід чекати?

Тіна Кароль вийде на паркет “Танців з зірками “

Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma
Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma

У всякому разі, така пропозиція їй зробив Юрій Горбунов в четвертому сезоні, і вона його не відкинула. З огляду на те, що Кароль і в цьому сезоні виходила з парою Юлії Санін та Дмитра Жука як третього учасника, і публіці її руху вельми імпонували, тепер фанати жадають продовження.

А особливо Дан Балан, який відверто зізнався Катерині Осадчій в інтерв’ю, що дивився “Танці з зірками ” тільки для того, щоб подивитися в чому ж виступає його ймовірна кохана.

Новий роман Олега Винника

Олег Винник в суддівському кріслі Голоси-11
Олег Винник в суддівському кріслі Голоси-11

Цілком ймовірно, що Тіна Кароль стане не тільки зіркою “Танців “, а ще й першої музою короля вовчиць. Адже Олег зайняв місце любовного Дана Балана в “Голосі країни “, і в мережі вже жартують над тим, що саме він буде підбивати клинці до самотньої артистці.

Холостячка Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Цього року перший сезон “Холостячки ” з Ксенією Мішиной вийшов досить цікавим і рейтинговим. Як жартують інтернет-користувачі: “Мішина стала Сашиной “. Вона вибрала Олександра Еллерт.

Нехай рішення таке підтримали і не всі, але формат і герої сподобалися, тому публіка хоче продовження. І буквально змушує йти туди Лесю Никитюк, яка в свої 33 роки все ще залишається в статусі одинаки.

Тим більше, у ведучої з гумором все в порядку, тому навіть в холостячки там буде на що подивитися.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.