Виходить другий сезон серіалу “Папіка” зі Стасом Бакланом і Дариною Петрожицькою

Уже з 29 березня на телеканалі 1 + 1 стартує другий сезон легендарного комедійного серіалу "Папік ", в якому знялися Дарина Петрожицка і Стас Баклан.

“Уже сьогодні о 20:45 на 1 + 1 відбудеться прем’єра другого сезону всіма улюбленого комедійного серіалу ” Папік “. Розкриваємо деякі цікаві факти. Що ж чекає на глядачів у новому сезоні “, – сказано в прес-повідомленні до прем’єри.

Ось що цікавого творці розповіли про цей серіалі:

“Зйомки другого сезону проходили не тільки в Одесі. Тарілку били в Чорноморську, також знімали в Одесі: одеський порт, пасаж, пустеля, піонерський табір. Але все ж основна кількість сцен знімали в Києві та Київській області. Декорації не будували. Всі зйомки проходили в справжніх будинках, РАГСі, квартирах, парках і тп. тобто, всі локації, які глядачі побачать на екрані – справжні. у цьому сезоні продовжиться музична лінія Лізи, яку додали ще в першому сезоні. у цьому сезоні у Діда довжина бороди буде змінюватися, тому у Станіслава Боклана на майданчику їх було кілька. у другому сезоні буде багато масових сцен. Наприклад, в одній з таких сцен брали участь справжні українські стендап-коміки, яких запросили зіграти самих себе “, – розповіли в прес-службі.

Творці культового серіалу впевнені – картина здивує не менше, ніж перший її сезон.

Також вже показали трохи фотографій з закулісся зйомок, де продемонстрували вбрання, в яких виступатимуть зіркові актори.

Кадри з другого сезону серіалу "папік"
Кадри з другого сезону серіалу “папік”
Кадри з другого сезону серіалу "папік"
Кадри з другого сезону серіалу “папік”
Кадри з другого сезону серіалу "папік"
Кадри з другого сезону серіалу “папік”
Кадри з другого сезону серіалу "папік"
Кадри з другого сезону серіалу “папік”
Кадри з другого сезону серіалу "папік"
Кадри з другого сезону серіалу “папік”

Відзначимо, між першим і другим сезонами Папика головна героїня Дарина Петрожіцкая вже встигла взяти участь у проекті “Танці з зірками “.

Сама Даша розповідала, що вона покинула проект “Танці з зірками ” за власним бажанням лише тому, що зйомки серіалу і репетиції збігалися за часом і їй було фізично складно витримувати такий графік.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.