Добірка фільмів, які допоможуть зміцнити ваш шлюб

Іноді сучасний і не дуже кінематограф не тільки допомагає нам розслабитися в тихі вечори перед телевізором, але і дає цікаві підказки для життя.

Сім’янин (США, 2000, 125 хв.)

У ніч на Різдво з головним героєм трапляється дивна історія. Майже як Скрудж з відомої казки, він отримує шанс виправити те, що зіпсував 12 років тому. Сьогодні він самотній мультимільярдер, який вважає, що у нього є все, але доля показує, що це все – нічого в порівнянні з сім’єю, якій у Джейка немає.

Щоденник пам’яті (США, 2003 124 хв.)

Літній чоловік у будинку для літніх людей щовечора приходить в гості до старої леді, щоб прочитати історію дивовижної любові зі своєї старої записної книжки. Це історія прекрасних почуттів між хлопцем із бідної сім’ї і багатою донькою бізнесмена. Доля неодноразово намагається розвести закоханих, але навіть старість не владна над істинними почуттями.

Історія про нас (США, 1999, 95 хв.)

Вони вже 15 років живуть у шлюбі, і настав той момент, коли грань між жити разом і розлучитися стала дуже тонкою. Бен і Кейт намагаються зберегти відносини, вони намагаються згладити конфлікти, але з кожним разом вони розпалюються все сильніше. Чи є вихід?

Любов і голуби (СРСР, 1984, 107 хв.)

Під час складної роботи Василь отримав травму, і за це йому дали путівку на Південь. Там простий робітник Вася зустрів фатальну жінку Раїсу, та з відпустки повернувся відразу не в рідне село, а в затишний будинок в місті своєї нової коханої. Все в тій хаті було цікаво, красиво, але не було затишку, коханої дружини, дітей і голубів …

Як все заплутано (США, 2009, 120 хв.)

Джейн вважає, що нарешті-то її життя увійшла в спокійне і умиротворений русло. Вона володіє власною пекарнею, вона пережила складний розлучення і тепер вільна, щоб побудувати нову передбачуване життя за 40 … Але раптом з’являється її колишній чоловік з твердим наміром повернути свою дружину. Яскравий акторський склад робить цей фільм дивним …

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.