“Свати 7” – дата виходу, головні герої, сюжет, кого з героїв не буде в останньому сезоні

Коли вийдуть Свати-7? Фанати цього серіалу не можу дочекатися, коли нарешті буде представлена остання частина легендарного сіткому.

Продовження легендарного серіалу “Свати” шанувальники чекають ще з 2013 року. Зйомки серіалу тривалий час переносили, зокрема через політичні причини та проблеми зі здоров’ям головного героя “Сватів” Федора Добронравова.

Коли вийдуть Свати-7?

Телеканал 1+1 вже анонсував фінальний сезон Сватів. Детальних подробиць та спойлерів в анонсі, звичайно ж, немає. Проте з відео вже можна зрозуміти, що улюблені герої зовні трохи змінилися. Як ні як, минуло вже майже 10 років відколи закінчився улюблений серіал. І весь цей час герої намагалися зібратись на зйомки.

Свати
Свати

Чому Свати-7 так люблять?

Спочатку творці “Сватів” замислювали один сезон картини, проте коли побачили, який широкий попит глядачів отримала відеоробота, безумовно, вирішили продовжувати далі. Здавалося б, ну про якісь побутові проблеми родичів можна розповідати цілих 6 сезонів?

Але креативна команда та сценаристи впровадили у ці серії прості поверхневі жарти, завдяки чому гумор сприймався на “ура” всіма глядачами – і дорослими, і дітьми.

Іван Будько та його найкращі смішні цитати із серіалу "Свати"
Іван Будько та його найкращі смішні цитати із серіалу “Свати”

Головний жартівник – Іван Будько

Так, Іван Будько – це той герой, без якого картина не була б повноцінною. Саме цей персонаж, його нехитрі жарти та вічний життєвий оптимізм – це візитна картка ситкому “Свати”.

Відомий артист Федір Добронравов та його доля у серіалі "Свати" - чи буде герой в останньому сезоні?
Відомий артист Федір Добронравов та його доля у серіалі “Свати” – чи буде герой в останньому сезоні?

В основі Сватів – реальне життя

Багато хто задається питанням – у чому феномен ситкому Свати? Досвідчені кінокритики впевнені – саме у тому, що всі ситуації, описані у картині – реальні. З ними глядачі стикаються у житті щодня. І дуже цікаво дивитися, як із цих ситуацій вибираються улюблені актори.

Свати 7 – 1+1 анонсував вихід
Свати 7 – 1+1 анонсував вихід

Свати 7 – трейлер

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.