Хюррем Султан натягнула шкіру до межі: підтяжка їй явно не пішла на користь

Зірка "Пишного століття " Мер'єм Узерлі, яка зіграла головну улюбленицю Султана, вирішила прикрасити свою зовнішність пластикою і "підтягти " щоки. Однак щось пішло не так.

Актриса змінила форму підборіддя, прибрала зморшки навколо очей і підтягла вилиці. Мер’єм Узерлі, вона ж Хюррем Султан, звернулася за цією процедурою до відомого зоряному хірурга Саймону Урьяну, який допоможу багатьом турецьким і німецьким знаменитостям стати краще, прибрати вади. Також він “відредагував ” зморшки, підборіддя і риси обличчя багатьох іменитих голлівудських акторів.

Мер'єм Узерлі після підтяжки
Мер’єм Узерлі після підтяжки

Сам зоряний лікар підтвердив свою співпрацю з актрисою, проте не прокоментував, які саме процедури вона робила. Також не уточнив скільки грошей сериальная Хюррем Султан відвалила за те, щоб помолодіти на кілька років.

Мер'єм Узерлі після підтяжки
Мер’єм Узерлі після підтяжки

Це вже не перше хірургічне втручання після завершення зйомок в турецькому історико-драматичному серіалі “Чудовий вік “.

Також дівчина дуже сильно схудла, і результати цих схуднень вже можна побачити в Інстаграм. Правда, поки що це тимчасово, адже Мер’єм Узерлі чекає на другу дитину. Зовсім скоро у неї буде видно злегка округлий животик.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.