“Не хочу дивитися шоу через ведучого “: глядачі зажадали прибрати Дмитра Шепелєва з сімейної передачі

Олена Родіна, ведуча Ютуб-каналу про фігурне катання і поетка, була запрошена на зйомки шоу «Пусть говорят» в якості експерта, але пішла звідти через конфлікт з екс-чоловіком Жанни Фріске Дмитром Шепелєвим.

У випуску говорили про фатальну аварію відомої Насті Тропіцель. Як говорить Батьківщина, редактори випуску перед шоу поставили їй конкретне завдання – звинуватити батька Тропіцель в чорному піарі на імені його загиблої доньки.

Шепелев на шоу
Шепелев на шоу

За таку позицію в студії глядачі і учасники шоу буквально накинулися на Олену з обвинуваченням. У числі тих, хто накинувся, був і ведучий Дмитро Шепелєв. Коли Олена Батьківщина пішла з програми, їй передзвонили і пояснили: “Діма просто розлютився “.

Шепелев на шоу
Шепелев на шоу

Олена не пробачила агресію і образи, який сипалися з вуст іменитого ведучого. Вона сказала, що дану програму більше не поважає і не вважає об’єктивним продуктом журналістів. Також уточнила, що не буде її більше дивитися, але це тільки через ведучого.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.