Ольга Фреймут зізналася, що сама за себе голосує на “Танці з зірками”

Головний ревізор країни Ольга Фреймут дійшла зі своїм партнером Іллею Падзіною до п'ятого прямого ефіру.

Знаменитість так хоче пройти далі, що визнається – сама себе підтримує, і закликає фанатів це зробити.

Оля Фреймут і Ілля Падзіна в четвертому прямому ефірі
Оля Фреймут і Ілля Падзіна в четвертому прямому ефірі

“Голосую за себе і вас закликаю допомогти мені в цій боротьбі “, – говорить Ольга Фреймут в превью до свого виступу на “Танцях з зірками “.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна

Нагадаємо, сьогоднішня тема танців – шедеври світового кінематографа. Найгострішим питанням залишається те, чи вийде фаворит проекту Олег Винник зі своєю партнеркою Оленою Шоптенко на сцену, адже у нього, можливо, коронавірус. Про це повідомив ведучий проекту Юрій Горбунов в анонсі ефіру.

Ольга Фреймут в “Танці з зірками”

Ольга Фреймут, Ілля Падзіна і Катерина Кухар
Ольга Фреймут, Ілля Падзіна і Катерина Кухар

Перші два ефіру Ольга та Ілля танцювали дистанційно. Все через те, що у обох учасників був підтверджений діагноз – коронавірус. Однак вони так хотіли танцювати, що виходили з ситуації як могли – танцювали у дворі заміського будинку і навіть на кухні. А коли вони вперше вийшли на паркет, Катерина Кухар не надто задовільно відгукнулася про танці Олі. Тоді Фреймут запропонувала Кухар піти до церкви і покаятися за всі злісні коментарі учасникам шоу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.