Чи є діти у Таюне: хто називає подругу Головного вовка країни мамою і як виглядають малюки білявою зірки

Таюне, вона ж Таїсія Сватко, дуже скритна персона. Дізнайтеся, чи відчула подруга Олега Винника радість материнства.

До сих пір не вщухають суперечки серед шанувальників Олега Винника і Таюне з приводу їх відносин. В “Вікіпедії ” значиться, що Таїсія – дружина співака. Самі ж артисти не підтверджують і не спростовують цієї інформації.

Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах
Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах

Вважається, що познайомилися музиканти давно, ще під час навчання в училищі. Крім цього, є також інформація про те, що у пари є спільна дитина, який проживає в Німеччині.

Хлопчика звуть Юліан, він спортсмен, але незважаючи на це молода людина веде досить потайливу життя.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Кілька років тому, коли Олег Винник ще не так ретельно приховував своє особисте життя, спливли фото молодої Таїсії Сватко з маленькою дитиною.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років

Світленький хлопчик притискався до бек-вокалістці Олега Винника, а та ласкаво його обіймала. Ще в 2005 році, коли співак ще жив в Німеччині, стало відомо, що у нього є однорічний син. Роки по тому німецька плавальна школа опублікувала фото нікого Юліана Винника, 2004 року народження …

Юліан Винник - фото з сайту спортивної школи
Юліан Винник – фото з сайту спортивної школи

Ні Олег Винник, ні Таюне так і не розповіли правди про своїх дітей. На думку артиста – це зайва інформація для його шанувальником.

Таїсія, незважаючи на яскравий старт сольної кар’єри взагалі не дає інтерв’ю, а тим більше не розповідає про своє особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.