Як виглядає син Олега Винника і Таюне: в мережу потрапив раніше неопублікований кадр (ФОТО)

Олег Винник і Таюне - артисти, яким приписують роман один з одним. Не так давно чутки про роман трансформувалися в чутки про дітей. І досить дорослих.

Імідж Винника закручений на те, щоб не показувати іншим, що у нього щаслива особисте життя. Мовляв, його вважають одиноким, так у нього більше прихильниць саме жіночої статі, і тому розповісти про сім’ю та дітей було б не дуже доречно.

Уважні журналісти знайшли сина у Олега Винника: хлопчик вже дуже дорослий

Звуть його Юліан. Подейкують, Таїсія Сватко народила його 17 років тому в Німеччині. Якраз в ті роки, коли сам Олег жив у Німеччині.

Все сходиться, тільки незрозуміло, чому артист не поділився такою радісною новиною навіть через стільки років, коли його син уже виріс.

Однак не так давно Таюне все-таки не витримала, і показала фото юного “орла ” в надії на те, що ніхто не зрозуміє що це за хлопчик.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Також журналісти розшукали, що в 2020 році на змаганнях в Берліні син Олега Винника зайняв перше місце в запливі вільним стилем. Юліан Винник подолав дистанцію 100 метрів за 1 хвилину 3 секунди.

У своєму мікроблозі Олег Винник ділиться знімками з концертів або зйомок. А ось сина там не побачиш. Хіба що задоволені фотографії з дружиною. Винник, мабуть, все ще вірить, що про його роман з Таюне забудуть і перестануть говорити.

Але віддані шанувальники впевнені – поки не докопаються до правди, залишати тему його особистих взаємин і дитини, якого так ретельно приховують за кордоном, не залишать.

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.