Як виглядає 42-річна Ані Лорак без макіяжу і накладних вій: співачка показала, як вік змінив обличчя

Ані Лорак - популярна співачка, яка не виходить у світ без макіяжу. Подивіться, як виглядає натуральна краса.

Ані Лорак – чарівна співачка, яка вже не перший рік підкорює сцену. Артистка знає, як підкреслити свою зовнішність і її красі можна позаздрити.

Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою
Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою

Співачка багато уваги приділяє спорту і догляду за собою. Але цікаво так само на неї подивитися без макіяжу і сценічного гриму. Свого особи без косметики Ані Лорак не соромиться і радісно ділиться з шанувальниками фотографіями.

Поп-діва, як і в юності зберегла пухкі губи. Чи робила Ані Лорак уколи краси – невідомо. Артистка вважає за краще не розповідати про те, які процедури вона проходить у косметолога. У коментарях прихильники захоплено написали:

  • “Ой, яка гарненька без макіяжу “
  • “Дуже такого від Вас не вистачало. Як ви добре виглядаєте, Кароліна “
  • “Прикольний прикид. Чоловіча сорочка “
  • “Яка ж ви прекрасна. Дуже радісно бачити вашу посмішку “

У чому секрет краси Ані Лорак в 42 роки?

Як зазначав перший продюсер співачки, Юрій Фальоса, вона з юності любила спорт і турніки. Донині не випускає з рук гантелей артистка.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так само одного разу поп-діва розповіла, що для того, що б відмінно виглядати, потрібно наповнювати зсередини себе. Вона твердо впевнена, що зовнішність – тільки обгортка і кожна людина повинна шукати свій внутрішній баланс і гармонію. Для артистки – головне душа, а не зовнішні якості.

 

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.