Фільм з учасницею Голосу здобув міжнародну нагороду

Короткометражний фільм «Нічний Швидкий» отримав міжнародну відзнаку в Канаді.

Кінострічка «Нічний швидкий» стала найкращим короткометражним фільмом місяця на «Cinematography Awards». Авторами виступили Оксана та Марина Артеменко.

«Ми дуже раді, що «Нічний Швидкий» став переможцем місяця Canadian Cinematography Awards в Торонто. Але це лише перший крок, тепер ми позмагаємось за головну нагороду фестивалю серед решти 12 короткометражних фільмів, які також стали чи стануть переможцями місяця. Це перша міжнародна нагорода фільму”, – розповіла  Оксана Артеменко.

Канадська нагорода

Головну роль зіграла Дар’я Петрожицька. Артистка відома завдяки участі у проектах студії «Квартал 95» – серіалах «Папик» та «Мишоловка для кота». Також дівчина брала участь у десятому сезоні вокального шоу «Голос».

За жанром фільм – комедія, загадкові події якої відбуваються у потязі напередодні Нового року. Презентувати  «Нічний швидкий» планували навесні 2020 року в Румунії на кінофестивалі «ClujShorts». Однак через пандемію коронавірусу прем’єру перенесли.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.