“Я робила все, щоб він пішов до мене”: Даша Кацуріна відверто розповіла, як зруйнувала чужу родину

Пристрасті навколо імені Даші Кацуріної не припиняються – сьогодні зірка поділилася одкровенням про те, що забрала чоловіка з сім'ї, проте пізніше почала про це шкодувати. Що відомо про вчинок знаменитості?

Даша Кацуріна вже майже півроку не сходить із перших шпальт новинних потоків. Шалену популярність українська рестораторка здобула після розлучення з колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним. Пізніше дівчина зізналася, що чоловік їй зраджував, а тому вони вирішили розійтися.

З кожним днем про особисте життя Кацуріних ставало відомо все більше і більше – знаменитості були відверті з шанувальниками і не приховували подробиць. Через деякий час після розлучення стало відомо, що колишній чоловік Кацуріної завів відносини з колись найкращою подругою подружжя – Надією Дорофєєвою.

Після цього шанувальники почали підозрювати, що у Володимира Дантеса, колишнього чоловіка Дорофєєвої, може бути роман із Кацуріною – днями знаменитості підтвердили чутки гучним освідченням у коханні.

Однак сьогодні Даша Кацуріна здивувала своїх шанувальників ще більше – зірка відкрила таємницю про те, що в юності зруйнувала чужу родину. За словами рестораторки, доля зіграла з нею злий жарт і в майбутньому з сім’ї “забрали” вже її чоловіка.

Даша Кацуріна розповіла, що у юності зруйнувала чужу родину
Даша Кацуріна розповіла, що у юності зруйнувала чужу родину

Даша Кацуріна зізналася, що, коли їй було всього 16, вона зазнала величезної любові до чоловіка, проте була проблема – виявилося, що він був одружений. Кацуріна розповіла, що її це зовсім не збентежило і вона прийняла спірне рішення – робити все, щоб чоловік пішов від своєї дружини і почав жити з нею.

Було мені 16, і я дуже закохалася у хлопця, він був одружений. А мені було на це байдуже, на неї байдуже. Я робила все, щоб він пішов до мене. Він пішов і одружився зі мною

, – поділилася з підписниками одкровенням Даша Кацуріна.

Знаменитість розповіла про це у своєму Telegram-каналі “grls’ club katsurina”.

Даша Кацуріна зізналася, що пізніше вона по-новому подивилася на ситуацію і довго обмірковувала свій вчинок. Дівчина дійшла висновку, що вчинила тоді дуже погано, а нова хвиля провини огорнула її, коли вона усвідомила, як боляче зробила дівчині, у якої вкрала чоловіка.

Даша поділилася зізнанням про те, що подорослішала і тільки тоді їй стало гидко від своїх дій у минулому. Кацуріна навіть дійшла висновку, що з нею в майбутньому, за кармічними законами бумерангу, може статися таке саме.

Рестораторка зізналася, що обговорювала з чоловіком, якого вкрала, цю ситуацію і без сумнівів заявляла йому – з нею обов’язково станеться щось схоже. І в результаті так і відбулося.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.