Ким до “Кварталу 95” працювали Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Степан Казанін, Ірина Сопонару

Відомі українські актори не завжди користувались шаленою популярністю. Ким працювали знамениті гумористи до того, як здобули славу на сцені "Кварталу 95"?

Популярність ніколи не приходить несподівано – до неї потрібно прагнути та виконувати чіткий план дій. Відомі українські гумористи стали популярними не одразу після завершення університету. Отже, ким працювали актори “95 Кварталу” до того, як почали заробляти сценою?

Олена Кравець

Олена Кравець
Олена Кравець

Найвідоміша жінка “Кварталу” нічим не відрізнялась від середньостатистичного студента. У перервах між парами та репетиціями КВК Олена Кравець знаходила джерело додаткового заробітку. До того, як стати популярною артистка встигла побути в шкурі касира, бухгалтера у банку. Крім того, зірка працювала директором одного з криворізьких філіалів “Макдональдсу”.

Пізніше Олена Кравець також була ведучою телепрограми на радіостанції в рідному місті Кривий Ріг. Свого часу актриса була голосом “Радіосистеми”.

Євген Кошовий

Євген Кошовий
Євген Кошовий

До переліку професій відомого кварталівця входить дуже багато посад. Втім, всі з них пов’язані з творчою та акторською діяльністю. У юності майбутній артист здобув дві фахові освіти, а також навчився грати на саксофоні. Саме тому Євген Кошовий почав заробляти гроші своєю творчою діяльністю.

Знаменитість був і ведучим, і співаком, і гітаристом, і сценаристом, і актором. Варто припустити, що ймовірно Євген Кошовий багато чого не розповідав про своє професійне минуле.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

За своє життя популярний український актор встиг приміряти багато ролей. Інженер за освітою ким тільки не був. Олександр Пікалов працював сторожем, двірником, був різноробочим на будівництві, а також був помічником дефектоскописта – людина, яка вишукує дефекти.

Степан Казанін

Степан Казанін
Степан Казанін

Актор “95 Кварталу” працював інженером, а також – економістом. Саме таку фахову освіту Степан Казанін здобув в університеті. Втім, після того, як артист познайомився з КВК, він зрозумів, що творчість – це його призвання.

До того, як він почав заробляти гроші сценою, Степан Казанін також працював телеоператором та журналістом у місті Тамбов, де народився.

Ірина Сопонару

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару

Відома українська актриса – освічена та цікава людина. Першу освіту знаменитість здобула в стінах Чернівецького національного університету. Артистка стала магістром політичних наук. Пізніше Ірина Сопонару зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з творчістю та завершила театральну студію.

Сопонару також працювала фотомоделлю.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.