Пацанка Настя Покрищук продовжує “перетворення”: після надмірного збільшення скул зайнялася зачіскою

Зірка «Пацанок» Анастасія Покрищук продовжує своє шалене перетворення. Саме завдяки яскравій зовнішності дівчина і прославилася.

Героїні нашої сьогоднішньої статті 31, а в проекті «Від пацанки до панянки» вона затрималася ненадовго. Проте Настя встигла запам’ятатися всій Україні, адже на момент зйомок у неї вже були збільшені вилиці і губи.

Настя в Пацанках
Настя в Пацанках

Примітно, що на цьому вона не зупинилася і зупинятися не збирається. Більш того, Покрищук самій подобається те, як вона виглядає зараз, тому на образи та інші випади в свою сторону від недоброзичливців Анастасія уваги не звертає, а коментарі в соцмережах не закриває.

Анастасия Покрищук до и после пластики
Анастасія Покрищук до і після пластики

Звичайно, у пацанки є Instagram, причому зі значною кількістю підписників — їх вже більше двохсот тисяч. Там регулярно з’являються нові фото і відео дівчини, а на цей раз вона показала зміни в зачісці.

Так, Настя зробила кольорове нарощування волосся, додавши жовтих, салатових і синіх пасом до її основного яскраво-рожевого кольору.

Скриншот из Instagram Анастасии Покрищук
Скріншот з Instagram Анастасії Покрищук

Як не дивно, але в коментарях під постом дуже багато хороших слів на адресу епатажної блогерши — шанувальникам імпонує її зовнішність:

  • «Дуже красиво вийшло»;
  • «Це чудово»;
  • «Найкраща, так тримати!»
  • «Я хоч і проти таких фарбувань, але це дійсно красиво».

До пластики Покрищук вдалася через комплекси, тепер же вона відчуває себе набагато впевненіше, ніж раніше. Саме такого ефекту героїня статті і домагалася.

Подробиці з життя ще однієї жертви пластики дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.