Оля Полякова повністю змінила імідж і перефарбувалася в несподівано яскравий колір: вже не суперблондинка

Головна суперблондинка країни Оля Полякова знову змінила імідж, чим здивувала численну армію фанатів. Зірка любить епатувати публіку.

Зараз героїня нашої сьогоднішньої статті зайнята зйомками нового шоу «Маска» на телеканалі Україна. Прем’єра вже не за горами.

Це адаптація всесвітньо відомого проекту «The Masked Singer», де знаменитості в незвичайних костюмах виконують популярні пісні на сцені. Детективами стануть Оля Полякова, Настя Каменських і Дзідзьо, які разом з глядачами будуть відгадувати, хто ж саме ховається під тим чи іншим образом.

Оля Полякова на съемках «Маски» в образе Барби
Оля Полякова на зйомках «Маски» в образі Барбі

Виконавиця хіта «Королева ночі» регулярно ділиться з шанувальниками фотографіями зі зйомок. Вона вже встигла показати кілька екстравагантних нарядів для шоу, а на цей раз в Instagram-стрічці Полякова постала з волоссям незвично вогняного кольору.

Оля позує у блакитній сукні, яка ідеально підкреслює її довгі ноги і тонку талію. Високі блискучі ботфорти і маленький синій капелюшок надали образу особливої ляльковості, головним акцентом в макіяжі стали рожеві рум’яна.

У підписі до фото зірка запевнила фанатів, що шоу буде розкішним, а також зізналася, що вгадувати, хто ховається під маскою, дійсно складно. Ось як на публікацію відреагували її підписники:

  • «Червоний колір — не те. Блондинка — саме воно!»;
  • «Аріель з Русалочки»;
  • «Чарівна»;
  • «Надія, що «Маска» реально буде крутою, а то «Маскарад», який пройшов на 1+1… Таке собі».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.