Зоряні забобони. Хто зі знаменитостей носить червону нитку на зап’ясті

Зірки теж люди, і в них також є свої таргани в голові. Багато з них вірять в силу ритуалів і талісманів. Деякі - бояться «важкого» погляду і "причини". Ми зібрали список українських селебрітіс, які були помічені з червоною ниткою на зап'ясті.
Віктор Бронюк

Лідер групи «Тік» зізнався, що носить червону нитку. Правда, побачити її на руці артиста можна не завжди. Її він одягає в важкі енергетичні періоди, пояснює зірка.

Ольга Горбачова

Ольга Горбачова також не приховує, що вірить в позитивний ефект від такого аксесуара. “На мені можуть бути красиві сукні, багато прикрас, але ваш погляд зачепиться за цю червону нитку, і можливо, вона зупинить якісь негативні помисли”, – поділилася якось в ефірі шоу “Ранок з Україною ” Ольга Горбачова.

Світлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова каже, що червона нитка допомагає втілювати в реальність мрії. Така думка має історичне підгрунтя, адже ще древні слов’яни вірили, що вона здатна привернути щастя, везіння і гроші. “Це візуалізація своїх бажань. Якщо людина щось побажала і зав’язала в ту ниточку, вона постійно пам’ятає про свою мрію і не йде від неї. Це круто”, – розповіла зірка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.