Більше не брюнетка. Зірка ТСН Соломія Вітвіцька пішла слідом за Аллою Мазур і змінила імідж

За тим, як зірки новинних сюжетів на телеканалі 1 + 1 виглядають в кадрі, стежить ціла команда стилістів та візажистів.

Але іноді навіть центральним провідним країни хочеться щось в собі поміняти. Соломія Вітвіцька зважилася на кардинальну зміну зовнішності під Новий рік. Зробила собі невеличкий сюрприз “під ялинку ” і перефарбувалася. Брюнеткою бути набридло, тому вирішила стати блондинкою. Але не всі фанати Соломії оцінили таке її перетворення.

Соломія Вітвіцька провела ряд експериментів над зовнішністю: не пошкодувала волосся, і перефарбувала їх в білий

Результатами перевтілення зірка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм, і зробила невелике опитування – як же їй все таки краще?

Соломія Вітвіцька кардинально змінила імідж - в Новий рік з новим кольором волосся
Соломія Вітвіцька кардинально змінила імідж – в Новий рік з новим кольором волосся

Однак після вказала в описі до фото, що це всього лише фотошоп, який допомагає наблизити фото до максимально реального, навіть кардинально змінюючи колір волосся.

Нагадаємо, день назад Соломія Вітвіцька прилетіла в Лос-Анджелес і в легкому червоному літньому платтячку прогулялася вулицями мегаполісу, не забувши клацнути пару фотографій на найвідомішою фотозоні – на тлі напису Голлівуд.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька полетіла з подругою в невелику відпустку, і в Інстаграм-історіях популярна телеведуча поділилася, що летіти в США довелося через Стамбул з пересадкою.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Такі складнощі були обумовлені тим, що через Європу було ризиковано летіти – зараз там чимало випадків зараження китайським вірусом.

При посадці в української телеведучої не вимагали негативний тест на коронавірус, однак по обов’язковому вимогу під час польоту всі пасажири були в масках.

Соломія Вітвіцька в студії ТСН
Соломія Вітвіцька в студії ТСН

Соломія Вітвіцька додала, що пандемія вплинула і на харчування в літаку, адже замість гарячих страв їй принесли сендвіч, а воду дали на вимогу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.