А Маша виросла. Як сьогодні виглядає дівчинка, яка зіграла Машу Вороніну (Фото)

Старшу доньку Віри та Кості Вороніних Машу зіграла Марія Ілюхіна. Популярність серіалу постійно зростала. Разом з тим збільшувалася пізнаванність маленької зірки.

Перша серія серіалу «Вороніни» вийшла понад 10 років тому. Глядачі відразу полюбили сімейство Вороніних і з радістю стежили за їх побутовими суперечками. Одну з головних ролей отримала Марія Ільїна, яка зіграла старшу доньку Кості та Віри, свою тезку Машу.

Маша Вороніна

Зараз Маші вже 16. Дівчина не лише знімається, але й співає, а також розвиває свою сторінку в Instagram. У мережі за нею стежать майже 300 тисяч користувачів.

Великий ажіотаж викликало фото, де юна артистка позує у купальнику, адже дуже важко знайти спільне між теперішньою Марією та дівчинкою, яка прекрасно вжилася в роль маленької донечки.

Нове фото Марії

Актриса подорослішала та перетворилася на справжню красуню з витонченою фігурою, зазначають її фанати у коментарях під дописом. Ось деякі  з них:

«Ти виросла та стала дуже красивою», «Пам’ятаю тебе зовсім маленькою, так виросла з тих пір, неймовірно красивою стала», «Машунь, подорослішала так, красунею стала справжньою».

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.