Ані Лорак в чоловічій сорочці і без нічого іншого позувала біля дзеркала для фото: квартира явно не її

Українська та російська співачка Ані Лорак нещодавно приїхала в Україну, де про неї згадала значна аудиторія шанувальників.

Забути її не важко, адже в останні роки українка за національністю Кароліна куека зовсім не дає концертів у рідній країні, і з кінцями переїхала в Росію, де живе і працює, виховує дочку і будує особисті взаємини.

Цікавим є той факт, що навіщо ж Ані Лорак приїхала на свою історичну батьківщину – до сих пір невідомо. Вона цей факт приховує.

Деякі фанати припустили, що заради того, щоб зняти кліп, а інші впевнені – вона давала кілька приватних концертів для багатих людей, чиї імена розголошувати був строго заборонено.

За останнім фото фанати зрозуміли, що, швидше за все, Ані Лорак приїжджала в Україну до коханця

Вона виклала фото у великій чоловічій сорочці, під якою, очевидно, нічого немає. Знімок зроблений самостійно співачкою в велике дзеркало, судячи з фону, це гардеробна або спальня.

Ані Лорак виклала підозріле фото
Ані Лорак виклала підозріле фото

Ані Лорак на знімку розпатлана, але дуже щаслива – волосся зав’язані на гульки недбало, на швидку руку. Увагу привертає також яскраво червоний манікюр співачки, який зазвичай роблять перед побаченням.

“Зараз робота над новою музикою займає перше місце в списку моїх щоденних справ. Скоро вас чекає гарна відео прем’єра неймовірно душевної пісні. Готуйтеся, буде “, – написала Ані-Кароліна в описі до власного фото.

Правда, секрет так і не відкрила – це новий сценічний образ, або вона сфотографувалася після бурхливих обіймів зі своїм новим коханим.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.