Де і з ким живе Ектор Хіменес-Браво: головний суддя МастерШеф купив двоповерховий будинок під Києвом

Головний суддя проекту МастерШеф Ектор Хіменес-Браво родом з Колумбії, але живе і працює він в основному в Україні. Як же виглядає його будинок?

Ектор зумів побудувати запаморочливу кар’єру не тільки на українському телебаченні. Також він відомий на весь світ шеф-кухар і бізнесмен. У Києві у нього є два ресторани високої кухні — китайський BAO і в’етнамскій NAM. Також герой статті відкрив власну кондитерську з авторським меню в самому центрі Києва.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Крім того, кілька років проіснувала кулінарна академія “Hector J. Bravo Culinary & Pastry Academy”, проте, на відміну від закладів, школа успіху не здобула і закрилася у 2017-му.

Хіменес-Браво активно розвиває свій блог в Інстаграм, де регулярно ділиться з шанувальниками рецептами, різними фото і відео, причому не тільки закадровим зі зйомок МастерШеф, але і домашніми. Дуже часто в об’єктив його камери потрапляє інтер’єр розкішного будинку, де живе кулінар.

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво на подвір'ї його будинку
Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво на подвір’ї його будинку
Ектор Хіменес-Браво на території свого будинку
Ектор Хіменес-Браво на території свого будинку
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Фреймут на його домашній кухні
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Фреймут на його домашній кухні

Двоповерховий будинок Ектора знаходиться в затишному і небагатолюдному котеджному містечку в Ірпені, що всього в 26 кілометрах від української столиці. Селище розташоване посеред дубового лісу, навколо тихо і свіже повітря, а всі котеджі збудовані в стилі архітектури Лондонських передмість.

Будинок Ектора Хіменеса-Браво
Будинок Ектора Хіменеса-Браво

Судячи по знімках Хіменеса-Браво, на території його особняка є відкритий басейн, м’який зелений газон, тераса і, звичайно ж, вулична кухня. Що стосується внутрішнього інтер’єру, то все виконано в стилі сучасного мінімалізму в темних тонах.

Дом Эктора Хименеса-Браво
Будинок Ектора Хіменеса-Браво

До речі, живе шеф-кухар не сам, але і не з жінкою. У нього є двоє собак породи бельгійський грифон. Чоко в їх парі старший пес, його Ектор купив сам, а Лупіта молодшенька і з’явилася у телезірки в якості подарунка на 48-річчя.

Ектор зі своїми собаками
Ектор зі своїми собаками

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.