Високі стелі, мармурова підлога, колони: балерина Анастасія Волочкова показала свої дорогущі “покої”

Епатажна балерина Анастасія Волочкова ніколи не приховувала, що їй подобатися жити дорого і багато. Тим більше, гонорари дуже добре дозволяють.

Однак вона рідко показує на публіку свої апартаменти, в яких живе. Як виняток вона записала відео з власної спальні і здивувала.

Напередодні балерина Волочкова відсвяткувала день народження свого молодого чоловіка, особа і ім’я якого ретельно приховує від публіки

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Волочкова лише виклала коротке відео, на якому видно, що вона заносить в кімнату торт зі свічками.

Судячи із зовнішнього вигляду кімнати, на ремонт і її облаштування балерина не пошкодувала ніяких грошей. Там серед кімнати великі круглі колони, високі стелі і мармурову підлогу, що говорить про те, що будинок сам по собі досить архітектурний – або будували особняк за власними вимогами Волочкової, або вона живе в історичній будівлі.

Видно, що ліжко завішана шторами, як в дорогих турецьких замках з серіалів.

“У нас вдома є традиція .. Починати відзначати дні народження і свята, починаючи з 00:00 напередодні. Вчорашній вечір не став винятком. І сьогоднішній день народження дорогого моєму серцю коханої людини ми почали відзначати вночі. Скромно, але дуже душевно. Просиділи в ідилії до 7-ї ранку, але це так радісно, привітати першої і всю ніч говорити про взаємні сокровенних почуттях. Я люблю створювати романтику і красу “,

– написала Анастасія Волочкова в описі до відео з поздоровленням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали ніж балерина Росії Анастасія Волочкова відрізняється від інших іменитих представниць всесвітнього балету.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.