Віра Брежнєва в чорному ліфі і розхристаному білому піджаку показала прес: вагітністю там і не пахне

З огляду на те, що співачка Віра Брежнєва вже так давно знаходиться в шлюбі з Костянтином Меладзе, але все ніяк не народила дитину, публіка насторожена.

Вони з нетерпінням чекають будь-якої інформації про цікаве положення свого кумира. Тим більше, Альбіна Джанабаєва зважилася ж на третю дитину. Значить і Віра Брежнєва повинна “зрівняти ” рахунок в кількості дітей. Адже у неї вже є двоє від попередніх шлюбів, а з Костянтином спільних дітей немає.

Однак Віра Брежнєва не поспішає йти в материнство і буквально приголомшує шикарною фігурою

Так, екс-віагрянки опублікувала на своєму профілі в соціальній мережі Інстаграм фото в стильному аутфіт. Там вона одяглася в мінітоп чорного кольору. Поверх одягнений тільки розстебнутий піджак і штани білого кольору, які злегка великі на Віру. Таким чином вона здається ще більш мініатюрної і худий.

“Білий – однозначно мій колір) Але легка почервоніння після сонячних променів його ще більше підкреслює. Мій новий костюм @myseasons просто любов! “,

– висловилася виконавиця в описі до фотографії.

Нагадаємо, що недавно Віра Брежнєва разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, а також дочками Сонею Кіперман і Сарою їздили відпочивати. Як виявилося. нинішній залицяльник мами відмінно ладнає зі своїми прийомними дітьми, і тому відпочинок всією сім’єю – часте розвага у Брежнєвої.

Також раніше ми робили відео про історію кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Як ви вважаєте, чи можна назвати екс-віагрянки розлучницею?

Розлучниця Віра Брежнєва? Як насправді у Костянтина Меладзе і Брежнєвої зав’язався роман?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.