Леся Нікітюк оголила живіт під квітучим деревом: так і манить чоловіків (Фото)

Знаменита українська телеведуча і зірка Нового каналу Леся Нікітюк поділилася з фоловерами яскравим фото в квітучих сакурах.

Якщо поглянути на знімок, можна припустити, що він зроблений десь в піднебесній Японії. Однак ні, все куди ближче – сьогодні телезірка відвідала українське місто Вінниця. Там вона вирішила зробити фото на пам’ять поряд з квітучими деревами.

Вибрала для фотосесії стильний аутфіт – чорні обтягуючі лосини з широким поясом, короткий чорний топ і бірюзовий піджак. Таким чином, зірка Нового каналу оголила свій плоский живіт. Цікаво, що Нікітюк в такому одязі було не холодно. Судячи з фото, на вулиці досить тепло і сонячно.

В описі до знімка Леся пожартувала, що, якщо ви не можете дозволити собі Японію, можете поїхати до Вінниці.

Фанати в коментарях написали, що вже в усі міста поступово приходить весна, тому таких фотографій на квітучому тлі скоро в Інстаграм-стрічці буде дуже і дуже багато.

Хто така Леся Іванівна Нікітюк?

Леся Нікітюк – українська телеведуча. Дівчина родом з міста Хмельницький. Починала з того, що працювала гримером, і, як вона сама розповіла, подавала каву Насті Каменських. Найбільш відома з телепередачі “Орел і Решка”. У листопаді 2017 прийняла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху” на 1 + 1.

В кінці серпня 2018 го стала провідною розважального шоу “Хто проти блондинок? ”

Також зірка була учасницею проекту “Розсміши коміка”, “Зоряні яйця”, “Танці з зірками” і багатьох інших.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.