(Відео) Чарівна Леся Никитюк в різних образах: всі наряди їй йдуть!

Леся Никитюк недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому вона постала перед шанувальниками у різних вбраннях.

Представники шоу-бізнесу по-різному привертають до себе увагу. Необхідно, щоб інтерес їх шанувальників і найголовніше глядачів не слабшав.
На Олімп слави дістатися нелегко, але ще важче утриматися на вершині. Це вдається не кожному.

По-перше, потрібно мати відмінну фігуру. Цього можна досягти в спортзалі з професійним інструктором. Далі – дієта, але нормальна. Зараз дуже стрункі не в моді.
Звичайно макіяж і вбрання.
Наряди багато значать в шоу-бізнесі. Без них нікуди.
Деяким співачкам йде певний вид нарядів, іншим всі наряди до лиця. Таких небагато. Як себе тримаєш на сцені – так тебе і сприймають глядачі. Потрібно ще мати чарівністю, щоб притягати їх погляди.

Леся Никитюк

Леся Никитюк недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому вона постала перед шанувальниками у різних вбраннях. І найголовніше їй вони все йдуть. Звичайно у Лесі прекрасна фігура, відмінний настрій, яке також впливає на сприйняття публіки. Вона завжди чарівно посміхається і від неї віє позитивною енергією.

Може тому вона така популярна? Молодість плюс краса плюс відмінна фігура і чарівність – і шанувальники у ваших ніг! Шанувальники в соцмережах не забули захопитися Лесею і написали чудові відгуки. Є чим захопитися, все-таки Леся вміло і швидко переодягалася в різні наряди та навіть багато хто не знає який наряд їй більше йде?
Подивіться самі та переконайтеся.

А який наряд вам більше сподобався?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.