(Відео) Чарівна Камалія презентувала україномовну версію кліпу “Танцюю “: шанувальники в захваті!

У Камалії є талант так піднести та виконати пісню так, що вона звучить чарівно. Трохи таких співачок на естраді.

Є пісні, які запам’ятовуються надовго. І не тому, що там прекрасні слова і відмінна музика. А ще й тому, що співачка, яка їх виконує, вкладає в кожне виконання свою душу, свої переживання.

Це завжди цінується значно більше, адже як артист виконає пісню залежить сприйняття її глядачами. Ви не помічали, що деякі артисти можуть так заспівати, що з’являється настрій і хочеться зателефонувати коханій людині та навіть помиритися коли ви вже тривалий час у сварці.

А іноді співачка нормальну пісню, яка вважається хітом, так невдало виконає, що деякі глядачі не дослухували її до кінця.

У Камалії є талант так виконати пісню, що вона звучить чарівно. Трохи таких співачок на естраді, які вкладають душу в слова пісні. Іноді здається, що вони співають про себе, а глядачам здається, що про них.

Прекрасна і чарівна Камалія

Це і називається невидимий зв’язок з виконавцем глядачів. І коли вона встановлюється, то сама співачка передає свої переживання глядачеві.
Від Камалії віє позитивною енергетикою в цьому кліпі.
У своєму пості Камалія написала:

“Друзі, пройшов місяць після релізу кліпу” Танцюю”, і я вдячна вам за кожен перегляд, лайк, коментар!
А сьогодні прем’єра україномовної версії “Танцюю”.
Хвилююся, як на іспитах в школі! З нетерпінням чекаю ваших коментарів.”

Подивіться цей прекрасний кліп. Сподобалося вам як цю пісню виконала Камалія? Просто слухайте і насолоджуйтеся музикою і виконанням!

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.