Оля Полякова в солом’яному капелюшку і з букетом гвоздик зачарувала шанувальників (Фото)

На подив Олі Полякової все до лиця і ця капелюшок також. Доповнює її образ букет гвоздик і повітряне білосніжне плаття.

Для чого потрібні красиві капелюшки? Дивлячись для кого і які капелюхи. Наприклад, люди, які виїжджають на природу або на відпочинок беруть з собою капелюхи від сонця або накомарники від комарів. Хто пересувається по місту – як правило одягають блейзери.

Однак є певна категорія людей, яка зробила капелюшки своїм атрибутом. Це в основному представники шоу-бізнесу. Так, наприклад Михайло Боярський не розлучається зі своїм капелюхом. Відразу потрібно зазначити, що вона йому дуже йде. Є припущення, що він почав носити постійно цей капелюх після того, як знявся у фільмі про мушкетерів.

Потап ще в юнацькому віці надів блейзер і це стало для нього постійним атрибутом. Він з ним ніколи не розлучається.

Катя Осадча відома, тим, що на кожному інтерв’ю приходить в новому оригінальному капелюшку. Вєрка Сердючка, виступала на концертах як правило в капелюсі із зіркою.

Оля Полякова асоціюється глядачами і її прихильниками з кокошником. Правда недавно вона на відпочинку змінила свій аутфіт і одягла солом’яного бриля. Простенька і зі смаком і до того ж незвичайно виглядає. У таких капелюхах ходили в старі часи пасічники в нашій країні. Та й зараз цей бренд під старовину дуже популярний.

Нещодавно Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона в цій солом’яному капелюшку. На подив Олі Полякової все до лиця і ця капелюшок також. Доповнює її образ букет гвоздик і повітряне білосніжне плаття. Шанувальники зачаровані новим образом Олі Полякової!

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.