Зовсім юна внучка Софії Ротару в міні платті показала пристрасть з коханим: цілувалися на публіку

Софія Євдокименко народилася в українській столиці 30 травня 2001 року. Їй по життю випав щасливий квиток - вона потрапила в сім'ю народної артистки України.

Дівчинку назвали на честь бабусі – Соня. Це ім’я вона гордо носить. Напевно, через сильну зв’язку з іменитої родичкою Євдокименко пішла по її стопах – почала займатися творчістю.

У дівчинки хороший голос і є слух, правда про таку велику сцену, як у бабусі, Соня Євдокименко поки ще не замислюється. Її приваблює моделинг.

З часів повноліття Софія Євдокименко живе в США, де розвиває себе як модель

Вона знімається для журналів, реклами. Природно, її зовнішній вигляд дозволяє це робити. Євдокименко висока і струнка красуня з виразними жіночними рисами обличчя, милою посмішкою і великими очима.

Також Софія Євдокименко – стильна і вміє робити макіяж. У мейк-апі воліє стримані натуральні рішення, щоб підкреслити природну красу.

Нещодавно стало відомо, що у внучки Софії Ротару є не бідна бойфренд

Його дівчинка представила в своєму Інстаграм-профілі і вже познайомила із зірковою бабусею. Відомо, що чоловік відмінно увійшов в сім’ю. Тому можна припустити, що весілля вже не за горами.

Нещодавно Софія Євдокименко виклала серію фотографій з відпочинку, на одній з яких ніжно цілувала свого майбутнього чоловіка.

Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда
Внучка Ротару в короткій сукні показала бойфренда

На фото Євдокименко в короткій жовтому міні плаття. Талію вона підкреслила чорним атласним поясом. Денис Жаданов, коханий Софії, надів білі штани і сорочку ніжно-блакитного кольору з натуральних тканин.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.