(Відео) “Сливки суспільства “: Меладзе, Валерія, Пресняков, Басков та інші – в “Нічному рандеву “

Ігор Крутой вирішив порадувати його шанувальників і просто цінителів музики вершками суспільства шоу-бізнесу.

Завжди хочеться доторкнутися до прекрасного – світу шоу-бізнесу. Тільки талановитому шоу-бізнесу! Чи не тим хто стрибає на сцені в дивовижних нарядах і вважають, що чим менше на них одягу, тим красивіше і талановитіший зірка. Звичайно якщо є відмінна фігура, то чому ж її не показувати? Однак все питання, де ця “червона риска”, яку не можна переходити.

Хоча – це також питання моралі. Всі намагаються швидше піднятися на Олімп слави.

Однак є воістину талановиті та красиві люди, обдаровані природою.

Ігор Крутой

Ігор Крутой вирішив порадувати його шанувальників і просто цінителів музики вершками суспільства шоу-бізнесу. Звичайно сюди не всі увійшли, але на думку Ігоря Крутого – це гідні люди та до того ж талановиті.

Він вибрав пісню “Нічне рандеву” – це хіт з 90 років. Він вибрав його не випадково. У той час цей хіт викликав багато емоцій і бажань потанцювати. Поверніться в ті далекі часи нашої молодості. Ця пісня нагадує нам наскільки життя коротке і прекрасне. А молодість дається тільки раз.

Подивіться і послухайте цю пісню у виконанні Агутіна, Лайми, Баскова, Преснякова, Валерії, Миколаєва, Меладзе.

Вона повинна вам нагадати ті часи коли та ви були молодими та з амбіціями. Як швидко пролетіло життя!
Нотки ностальгії не повинні у вас викликати сильний смуток – просто послухайте і постарайтеся ні про що не думати – просто згадайте!

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.