(Фото) Як виглядає брат Аліни Гросу – співачка показала фото з Дня народження

Адже артисти, як правило, постійно перебувають у відрядженнях на концертах. Однак яка ж радість буває, коли вони повертаються додому.

Представники шоу-бізнесу по різному ставляться до своїх родичів і батькам. Практично так само, як і звичайні громадяни. З одним лише виняток, що у них часу менше, щоб поспілкуватися з сестрами, братами або своїми батьками.

Адже артисти, як правило, постійно перебувають у відрядженнях на концертах. Однак яка ж радість буває, коли вони повертаються додому у свою сім’ю і з задоволенням присвячують себе спілкуванню з родичами.
Це незабутні моменти життя. Їх пропускати не можна і необхідно завжди зобразити на фото або відео на пам’ять.

Аліна Гросу з братом

Аліна Гросу не виняток з когорти талановитих представників шоу-бізнесу. Вона так само як і всі артисти довго не буває вдома і не бачить своїх батьків і братів. Але співачка всім серцем любить своїх маленьких братів, а у неї їх двоє. Нещодавно один з них – Мишка відсвяткував День народження. Це менший братик. А 31 серпня 2021 року ці фірми відсвяткували День народження старшого брата – Ромке.

На своїй сторінці в Інстаграм Аліна Гросу розмістила фотографію зі свята. Вона присіла та обіймає свого брата і можна бачити яка вона щаслива і як любить свого братика.

Вона дякує Богові, що він їй подарував таких хороших братиків і співачка жартома каже, що вона за ними як за кам’яною стіною. Вони її завжди захищають і люблять.
Це приклад які повинні бути відносини між братами та сестрами, особливо в наш час.

А вам як це фото – сподобалося?

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.