(Фото) Дитячий візок за ціною карети: Григорій Решетник та Христина вигулюють малюка у розкішному візку

Крістіна нещодавно опублікувала добірку фотографій у соціальних мережах сина Олександра. Раніше вона цього не робила.

Нещодавно Крістіна, дружина Григорія Решетника розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вперше показала їхню спільну дитину.

Подружжя оформило свої стосунки у 2010 році. Потім Христина народила трьох синів. Олександр, який є останньою дитиною, народився наприкінці 2020 року. А 28 листопада 2021 року малюкові виповнилося 1 рік. І тоді ж його мати опублікувала добірку фотографій у соціальних мережах Олександра. Раніше вона цього не робила.

Під фотографіями Крістіна написала, що дуже рада появі світ рік тому третього малюка. Його братики теж у захваті. Після чого шанувальники Крістіни та Григорія Решетника написали у своїх постах, що всі три сини подружжя дуже гарні. Інші додали, що вони дуже милі. І всі шанувальники бажають мамі, татові та їхнім синам міцного здоров’я та радості в житті.

Раніше подружжя опублікувало як вони ходять з новонародженим сином у розкішному візку, за нечувані гроші. Такого візка не кожна молода сім’я може придбати.

Всі шанувальники думали, що третя дитина у подружжя буде дівчинка, проте народився хлопчик і вони дуже раді. Тепер у подружжя троє богатирів.

Крістіна та Григорій Решетник підібрали тоді коляску із модної колекції: німецький бренд CYBEX 2020 року. І найголовніше, що тоді подружжя було першим, хто мав цей візок в Україні.

Вартість такого візка в нашій країні дорівнює 43 955 грн. Це трохи більше ніж вісім мінімальних заробітних плат в Україні.

Григорій Решетник та Христина вигулюють малюка в ексклюзивному візку

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.