(Підбірка фото) Лідія Таран розповіла дітям у лікарні Охматдит про мрію дитинства

Ось що Лідія Таран написала, про що вона з подружкою мріяла і про що зараз мріють діти.

Яка у вас була мрія у дитинстві? Напевно, у всіх різна, але ви про неї напевно і зараз пам’ятаєте. І якщо ви прагнули своєї мрії та робили все для її здійснення – то вона обов’язково здійсниться.
Лідія Таран нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграмі спогади про свою мрію. Вона згадала про неї, коли приїхала до лікарні Охматдит.
Ось що Лідія Таран написала про що вона з подружкою мріяла: “Щоб у всіх ляльок, яких ми з подругою безбожно коротко підстригли – коси відросли назад, звичайно, цього не сталося. А взагалі мріяти я боялася – ми жили за гаслом “мріяти не шкідливо – мріяти небезпечно”. І про роботу на ТБ не мріяла, і про подорожі (тоді про них мріяти не можна було) А якби мріяла? Як би високо можна було злетіти та далеко відлетіти.
Днями ми знову повернулися до лікарні “Охматдит”. Діти нам малюють свої мрії! Відлетіти на Меркурій, водити танк, поїхати в Артек, заспівати з Юлією Саніною! І я думаю, як це круто – не втрачати здатність мріяти! Прямо тренувати себе треба! Ігнорувати своє раціо та забивати на реальність – і мріяти! Діставати невидимі крила й уперед. Щоб раптом не стати заручником чужих мрій, чи взагалі не втратити цей дар! А ваші мрії справдилися?
Які саме? Це було диво-дивовижно, чи ви щось робили на цьому шляху?”

Ось такі були мрії у Лідії Таран, а у дітей у лікарні “Охматдит” – трохи інші. Але мрії збуваються якщо цього дуже хочеш!

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.