37-річна Тіна Кароль похвалилася своєю “Джавеліною”: співачка вирішила наслідувати тренди в нинішніх умовах

Потрібно завжди бути на вершині прогресу та моди. Про це знають представники шоубізнесу. Тому вони й дотримуються певних правил. Тіна Кароль не виняток

Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, у багатьох людей з’явилися інші цінності у житті. Виявилося, що основна цінність – це саме життя. Не гроші, не вбрання чи статус людини, а життя людини та її близьких – це найголовніше. Після того, як відбулися події 24.02.2022 року, багато людей залишили свої будинки та квартири та переїхали в безпечні місця, у тому числі на захід України. Дехто поїхав навіть за кордон. Частина зірок, здебільшого чоловіків, повернулися до України та вступили до ЗСУ чи тероборони. Дехто залишився за кордоном і дає благодійні концерти, а зібрані фінансові кошти перераховують на допомогу Україні. Відома українська співачка Тіна Кароль також поїхала до Європи. Там вона брала участь у демонстраціях на підтримку України та давала благодійні концерти. Нещодавно Тіна Кароль у соцмережах розмістила фото своєї кішки та виявляється співачка назвала її Джавеліна. Це, звичайно, не грізна зброя, яка є у захисників України.

Кішка “Джавеліна”

Після чого шанувальники Тіни Кароль із гумором відписалися. Тіна Кароль пішла сучасними трендами та ця назва для своєї кішки вона обрала, тому що кішка хоробра і строга. Тіна Кароль весь час свою кішку називала просто кіт. А тепер це нове ім’я Джавеліна дуже подобається їй. Тіна Кароль написала: “Сурова і хоробра. Моя котя отримала ім’я, нарешті! Джевеліна. Завжди кликала її котя”. Нині деякі українці називають своїх дітей на честь знаменитих політиків, які допомагають Україні у цей непростий час.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.