Молода дружина Дмитра Комарова зачарувала новим відео

Дружина ведучого Дмитра Комарова привітала всіх з Днем танцю вельми оригінальним способом.

Зірку “Світу навиворіт” і одного з головних мандрівників України Дмитра Комарова часто висміювали за його танцювальні здібності у шоу “Танці з зірками”.

Хоча Дмитро і не запам’ятався телеглядачам як видатний танцюрист, проект дав йому головне — прекрасну дружину. У 2019 Комаров одружився зі своєю партнеркою по паркету на “Танцях з зірками”, моделлю Олександрою Кучеренко.

29 квітня в Міжнародний День танцю Олександра привітала усіх колег і любителів порухатися зі святом.

У якості поздоровлення Кучеренко записала відео, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Танцівниця в ролику продемонструвала пластику своїх стоп і показала улюблені вправи для розминки, яку вона робить перед основним тренуванням.

За словами дівчини, 7 нескладних вправ, які вона і показала підписникам, допоможуть зробити підйом стопи вище, ікри більш підкачаними і красивішими, а щиколотки тоншими. Головне — виконувати ці елементи в туфлях і, звичайно, регулярно.

Як каже Олександра, танцюристи щодня без вихідних працюють над своїми стопами і ніжками. Адже такі тренування допомагають їм тримати баланс на паркеті і краще відчувати своє тіло. Та й взагалі — це просто красиво.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.