Полякова ошелешила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом спросоння: розпатлана, без штанів і макіяжу

Оля Полякова — Суперблондинка української естради, яку публіка звикла завжди бачити при параді. Але в житті вона дозволяє собі відпочивати від макіяжу та сценічного вбрання.

Оля Полякова з тих знаменитостей вітчизняного шоу-бізнесу, які намагаються бути максимально відвертими зі своїми фанатами. Артистка часто ділиться з шанувальниками особистим і навіть може постати перед ними без макіяжу та укладки.

Мережа обговорює фото Полякової спросоння, на якому вона постала без грама косметики, розпатлана, а з одягу на ній тільки футболка. Без штанів Королеву ночі бачили неодноразово, адже дуже часто вона виходить на сцену в боді, демонструючи свої стрункі ноги, але в домашньому вигляді її ще не бачили.

Оля Полякова ошарашила мужа Вадима Буряковского своим видом без штанов и макияжа
Оля Полякова ошелешила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом без штанів та макіяжу

Можна припустити, що фото зробив чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський. Він — багатий бізнесмен, який на початку кар’єри своєї талановитої дружини вкладав великі гроші у її творчість та розкручування. Варто зазначити, що Вадим — перший і поки що єдиний чоловік суперблондинки. Йому вона народила двох дітей – доньок Машу та Алісу.

До війни Маша мріяла вступити до Каліфорнійського університету в Берклі, проте нинішній стан справ усе перекреслив — співачка чесно зізналася, що зараз нічого не заробляє і не може бути певна, що потягне навчання доньки. Але вихід з’явився сам собою — Маша вступила до музичного університету Лондона. Вона давно захоплюється музикою та збирається продовжити справу знаменитої мами. Її спів викликає неоднозначну реакцію в Мережі, проте очевидно, що талант дівчинка має, а на навчанні його допоможуть удосконалити.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова приголомшила чоловіка Вадима Буряковського своїм виглядом без штанів та макіяжу

Нагадаємо, з початком війни Оля Полякова забрала дітей та виїхала до Франції до своєї подруги Ніки Білоцерківської, яка їм надала притулок. Чоловік артистки залишився вдома та пішов у тероборону. Покидати країну він не став і після того, як йому виповнилося 60, офіційно вийшовши із призовного віку.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.