Максим Галкін показав сина, якого йому народила не Алла Пугачова: зростає точною копією батька

Відомий актор та гуморист Максим Галкін – дбайливий чоловік та щасливий батько. Проте дітей йому народила не його кохана жінка, а сурогатна мати.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова разом уже понад 20 років. Незважаючи на величезну різницю у віці, чутки та засудження з боку публіки, подружжю вдалося зберегти кохання та повагу один до одного. Галкін та Пугачова офіційно одружилися у 2011 році. На той момент Аллі Борисівні було 62 роки, а Максимові лише 35. Звичайно, Галкін дуже хотів дітей, а його дружина через немолодий вік не могла йому їх подарувати.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Максим Галкін показав підрослого сина, якого йому народила не Алла Пугачова

Однак подружжя знайшло вихід. Ще у віці 40 років Примадонна вирішила заморозити свої яйцеклітини на той випадок, якщо вона захоче стати мамою. Так, за допомогою сурогатного материнства у подружжя народилися діти, які генетично є рідними Максиму та Аллі Борисівній.

Нині дітям Пугачової та Галкіна двійнятам Лізі та Гаррі вже 8 років. Діти є справжніми улюбленцями публіки. Галкін регулярно публікує фото та відео за участю дітей у своєму Інстаграм-блозі.

Нещодавно гуморист вирішив показати, як виріс його син Гаррі за останні 5 років. У своєму Інстаграм-блозі Галкін опублікував колаж із однакових знімків, але зроблених у різні роки. Так, на першому фото Максим піднімає сина на тлі моря, коли йому було 3 роки, а на останньому фото гуморист піднімає Гаррі, якому вже 8 років.

Час дитинства

, – підписав публікацію Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімок і зазначили, що Максим дуже дбайливий та добрий батько:

  • “Максим чудовий тато! І порядна людина!”;
  • “Наступна фотка має бути, коли син тримає тата”;
  • “Як час летить!”;
  • “Синок росте, але тато не змінюється”.

Нагадаємо, Ліза та Гарі Галкіни ростуть дуже талановитими та багатогранними особистостями, завдяки своїм батькам. З раннього дитинства діти вивчають іноземні мови, займаються грою на фортепіано, співом, танцями та акторською майстерністю.

Більше про методи виховання Лізи та Гаррі Галкіних дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.