41-річна Лілія Ребрик показала обличчя крупним планом без макіяжу та фотошопу: немає жодної зморшки

Лілія Ребрик є однією з найкрасивіших українських акторок. У 41 рік Лілія може похвалитися чудовою фізичною формою та яскравою зовнішністю.

Лілія Ребрик – відома українська актриса театру та кіно, а також телеведуча. Глядачі знають Ребрик за програмами “Танцюють всі”, “Танці зі зірками”, “Ранок з Україною”, а також за ролями у серіалі “Останній москаль” та “Папаньки”.

Лілії Ребрик 41 рік, вона одружена і має двох дітей. При цьому телеведуча може похвалитися ідеальною фізичною формою та моложавим зовнішнім виглядом. На відміну від багатьох зірок шоу-бізнесу, Ребрик не боїться з’явитися на публіку без красивої зачіски та макіяжу.

Наприклад, нещодавно актриса оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото, на якому вона показує своє обличчя без макіяжу крупним планом. Ребрик позувала, сидячи за столом у кафе.

Пару слів тим, хто прямо зараз, в цей момент відчуває зневіру, робить паузу: випий кави, насолоджуйся сонцем або дощем, помовчи кілька хвилин і йди далі, в бій! Ми найсильніші!

, – підписала фото Ребрик.

Варто відзначити, що Ребрик без макіяжу виглядає чудово. На її обличчі практично немає зморшок, а шкіра не піддалася віковим змінам.

На цьому наголосили і шанувальники Лілії в коментарях:

  • “Ви неперевершена жінка”;
  • “Така гарна”;
  • “Лілія, ви така чудова, сонячна, жіночна”;
  • “Яка ви красива!”;
  • “Красуня”;
  • “Ви без макіяжу дуже красива”.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик поскаржилася своїм шанувальникам на те, що через війну вона стала безробітною. Справа в тому, що канал “Україна”, де останні роки працювала телеведуча, закрили. Лілія зізналася, що через це перебуває у розпачі, адже робота у програмі “Ранок з Україною” була для неї улюбленою і вона планувала зустріти старість на цьому телеканалі. Ребрик зізналася, що поки що не знає, чим далі їй займатися. Проте актриса впевнена, що обов’язково знайде нову роботу, нові проекти, головне щоб був мир у нашій рідній Україні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.