“Так погладшала”: підписники попліткували про вигляд Насті Каменських на фан-зустрічі – живіт округлився

Чутки про можливу вагітність Насті Каменських ніяк не вщухають. Нещодавно співачка зустрілася зі своїми фанатами та поділилася новиною в Інстаграм. У коментарях підписники звернули увагу на фігуру зірки

Нещодавно українська співачка Настя Каменських влаштувала зустріч зі своїми шанувальниками просто посеред вулиці. Такий захід зірка організувала вперше за повномасштабну війну, а знімками та відео із зустрічі поділилася з підписниками на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Настя Каменських ще наприкінці літа повернулася додому і вже встигла багато де виступити у рідному Києві. Окрім активної творчої та професійної діяльності, зірка вирішила порадувати шанувальників особистою зустріччю з приємними розмовами та гучним сміхом. В особистому блозі знаменитість опублікувала зворушливі фото зі своїми шанувальниками, а в коментарях люди залишили їй безліч компліментів, теплих слів та побажань.

Цих дівчат я знаю вже не один рік, і весь цей час ми з ними підтримуємо зв’язок та дуже теплі стосунки. Вони є частиною моєї великої родини і я дуже вдячна, що ми є одна у одної

, – підписала Настя Каменських опубліковані знімки і додала, що ця зустріч стала для неї полегшенням і буквально ковтком свіжого повітря.

Ось деякі з милостей, які написали Насті у коментарях:

  • “Настюшка, ти дуже гарна!”;
  • “Як тепло та затишно там було! Навіть фото та відео передають цю чарівну атмосферу кохання та дружби”;
  • “Така щаслива, дуже сподобався тортик”;

За ці складні шість місяців ми вперше мали змогу так зібратися. Ця зустріч, наші розмови, посмішки, обійми дали мені стільки енергії та нових сил! Знаю, що кожна з вас відчула те саме! І це для мене найцінніше

, – поділилася одкровенням зірка.

Однак у коментарях знайшлися підписники, які звернули увагу на фігуру Насті Каменських. Так, багато хто з прихильників співачки вкотре поділився своєю підозрою про можливу вагітність зірки, а інші спробували захистити знаменитість.

  • “Вагітна, напевно”;
  • “Чомусь мені здається, що Настя вагітна”;
  • “Ви так погладшали!”;
  • “Погладшала просто. Різко спорт закинула, ось так і буває. Тим паче нерви. Все змінилося”;
У коментарях шанувальники поділилися своїми підозрами стосовно ймовірної вагітности Насті Каменських
У коментарях шанувальники поділилися своїми підозрами стосовно ймовірної вагітности Насті Каменських

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!