Нічим не затьмарити красу: дочка Володимира Зеленського у сукні-вишиванці потрапила в об’єктиви папараці

Доньці Володимира та Олени Зеленських уже 18 років. Уважним папараці вдалося зловити у свої об'єктиви Олександру Зеленську у стильній сукні-вишиванці.

Президент та перша леді України Володимир та Олена Зеленські виховують двох дітей. Старша дочка Олександра цього року вступила до вишу, проте де саме вона отримуватиме вищу освіту батьки не розкривають. Відомо, що спадкоємиця Зеленських обрала український вуз на відміну від своїх однокласників з елітної Новопечерської школи, навчання в якій для учнів старших класів коштує близько 11 тисяч доларів на рік. 9-річний син Президента теж ходить до цієї школи.

Незважаючи на те, що Олександрі було б комфортніше вчитися за кордоном, як мінімум тому, що не була б потрібна охорона, Володимир Зеленський наполіг на Україні, оскільки він президент саме цієї країни, а не якоїсь іншої.

Дочка Володимира Зеленського у сукні-вишиванці потрапила в об'єктиви папараці
Дочка Володимира Зеленського у сукні-вишиванці потрапила в об’єктиви папараці

До політичної кар’єри батька Олександра Зеленська регулярно з’являлася на світських заходах. Ще коли Володимир Зеленський був зіркою “Кварталу 95”, їхня з Оленою донька приходила на “Розсміши коміка”, а також одного разу брала участь у модному показі, вийшовши на подіум у чарівній сукні-вишиванці в компанії дітей інших кварталівців.

Дочка Володимира Зеленського у сукні-вишиванці потрапила в об'єктиви папараці
Дочка Володимира Зеленського у сукні-вишиванці потрапила в об’єктиви папараці

Як розповідав Володимир Олександрович ще до повномасштабного російського вторгнення на територію України, Саша не хотіла, щоб тато йшов на другий президентський термін. Олена Зеленська в інтерв’ю зізнавалася, що коли вони лише сказали дочці про рішення батька балотуватися у президенти, та розплакалася та дуже переживала.

Нагадаємо, Володимир та Олена Зеленські знайомі зі школи, де навчалися у паралельних класах, одружилися у 2003 році. У 2004 році у них народилася дочка Олександра, а у 2013 син Кирило.

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.