Все молодше і молодше: 45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом (ФОТО)

Відома українська телеведуча Лідія Таран поділилась з фанатами в Мережі новинами зі свого закордонного життя. Вже кілька місяців зірка живе у Франції.

Лідія Таран 19 вересня 2022 року відсвяткувала свій 45-річний ювілей, проте прихильникам у це не віриться. На нових фото телеведуча здивувала свіжим зовнішнім виглядом. Живучи за кордоном, зірка стала виглядати значно молодше.

Знаменитість в Instagram виклала новий пост про те, як триває її життя у Франції. Вражаючою новиною стало те, що Лідія Таран у 45 років пройшла конкурний відбір в університет і стала студенткою. Паралельно з цим вона виховує доньку-підлітка Василину від відносин з Андрієм Доманським і працює кореспонденткою.

45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом
45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом

Лідія зізналася, що переїзд кардинально все для неї змінив, тепер у неї немов два паралельних життя – одне в рідній Україні, де вона усього лише пару років тому купила власну квартиру, інше у Франції. В цю європейську країну телеведуча перебралася через російське вторгнення.

Зірку “плюсів” багато критикували в Мережі за те, що вона “зрадила” батьківщину і колег з ТСН, які залишилися на місці та з перших годин війни віщали для українців усі актуальні новини. Таран різко відповіла на критику і сказала, що рішення виїхати прийняла заради порятунку власної дитини, для неї це на сьогодні головне, а також дорікнула, що якщо ми боремося за свободу і життя в цивілізації, засуджувати вільні рішення інших людей не варто.

45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом
45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом

Прихильники не залишили без коментарів нову зачіску журналістки. Лідія Таран зробила боб-каре і стала виглядати молодше. Від блонду вона теж не відмовилася, але відростила натуральні корені світло-русявого відтінку, які плавно переходять у фарбовану частину волосся.

Також Лідія Таран насмілилася постати на фото без макіяжу. На її обличчі нереально розгледіти мімічні зморшки. У 45-річному віці зірці можна дати не більше 30 років.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.