Справжній мачо Дмитро Нагієв розбиває жіночі серця – Гузєєва, Самохіна й інші не встояли перед його харизмою

Дмитро Нагієв, можливо, й хотів би берегти вірність одній жінці, але не може, бо дівчата самі вішаються йому на шию. Хто зі знаменитостей втрапив до лабет ловеласа?

Лариса Гузєєва

Дмитро Нагієв мав студентський роман з Ларисою Гузєєвою

Стосунки в зірок зародилися, ще коли Нагієв перебував у законному шлюбі з Аллою Щеличевою. Щойно повернувшись з армії, Дмитро одружився з дівчиною. Вони разом працювали на радіо, де обраниця Нагієва взяла псевдонім Аліса Шер. Про те, що чоловік їй зраджує, бідолашка дізналася випадково. Саме Гузєєва привезла однокурсника до лікарні з паралічем обличчя. У них якраз було побачення, а тут таке трапилося. Пригадуючи роман із телеведучим, актриса лише зітхає.

Наталя Коваленко

Що робиться за дверима величезного будинку Нагієва, нікому невідомо. Але 5 років поспіль разом із артистом жила його адміністраторка. Чи лише допомагала в роботі і побуті, чи ділила ліжко з господарем? Коли дівчина з’їхала, то продовжила працювати у знаменитості. Чоловіка в жінки немає, а от син Марк дуже сильно нагадує зовні відомого телеведучого.

Анна Самохіна

Дмитро Нагієв не тільки гастролював з Анною Самохіною

Одного разу актриса брала інтерв’ю у Нагієва, та так захопилася чоловіком, що згодом сама зателефонувала і запропонувала попрацювати над спільним альбомом. Дмитро, що пробував сили у діджействі, не відмовив. Згодом вони багато подорожували разом, і виступаючи в різних клубах. Завершення творчих стосунків призвело до закінчення роману.

Ірина Темічева

Актриса, що знімалася в серіалі “Кухня”, частенько грішила в мережі знімками з Дмитром. Звісно, прихильники Темічевої запідозрили інтрижку. Нагієва суворо засудили, що зв’язався з одруженою жінкою.

Марія Горбань

Кулінарний серіал пережив декілька сезонів. Тож за час знімання Нагієву встигли приписати стосунки ще з однією колегою – Марією Горбань. Тут вже Дмитро не витримав і почав відкидати всі звинувачення.

Агата Муценієце

Дмитру Нагієву приписали роман з Агатою Муценієце

Та загал не зупинився і заговорив про роман ведучого з партнеркою по шоу “Голос. Дєті”. Жодних натяків на інтим двох зірок, окрім спільного ведення програми, не було. Але ніхто не повірив, що можна так довго перебувати поруч із Нагієвим і не закохатися в нього.

Анна Спектор

Жінку називають “московською дружиною” Нагієва. Вона виховує доньку, з якою Дмитра якось застали в басейні на відпочинку. Анна мешкає в будинку актора, їздить на його автомобілі. Чи довго протримаються ці стосунки, прогнозувати важко.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.