Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель: живе в розкоші і брендах

Єдиний син Оксани Марченко від першого шлюбу Богдан одружився в 2020 році на дівчині на ім'я Катерина. Як виглядає невістка скандальної телеведучої і чим вона живе, читайте далі в матеріалі.

Син Оксани Марченко Богдан одружився в 2020 році у віці 23-х років. Обраницею хлопця стала дівчина на ім’я Катя, яка являється фотографом.

Весілля проходило на широку ногу з особливим пафосом. На весіллі пасинка Медведчука виступали українські зірки, серед яких Олег Винник, Світлана Лобода, Вєрка Сердючка та інші. Торжество проходило в дорогому київському ресторанному комплексі на березі Дніпра. Серед запрошених гостів була вся місцева еліта: бізнесмени та політики.

Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель
Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель

Вже через півроку після весілля стало відомо, що Катерина народила первістка. Хлопчика назвали на честь Медведчука Віктором. Вагітність невістки Марченко приховувалась до останнього. Дівчина, яка активно веде Інстаграм-блог, ні разу не опублікувала там фото з вагітним животом і не натякнула на свій стан. Вже після народження дитини всі зрозуміли, що 23-річний Богдан так швидко одружився, бо його кохана була при надії.

Как выглядит сын и невестка Оксаны Марченко
Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель

Після одруження Катя почала все частіше публікувати фото з власного життя в соціальній Мережі в Інстаграм. Часто на фото дівчини можна було розгледіти будинок, в якому вона живе з чоловіком, а також найдорожчі автівки.

Якщо продивлятися Інстаграм невістки Марченко, одразу стає зрозуміло, що дівчина живе на широку ногу і ні в чому собі не відмовляє. Її одяг і сумки коштують десятки тисяч доларів, а серед прикрас – діаманти та інше дорогоцінне каміння.

Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель
Невістка Оксани Марченко переплюнула свекруху і виглядає як світова топ-модель

Втім Катерина в своєму блозі зовсім не розповідає про подружнє життя і тим більше про свою свекруху. Очевидно, для дівчини це заборонена тема.

Після початку повномасштабної війни в Україні Катерина майже повністю перестала вести свій Інстаграм-блог і лише зрідка показує свіжі фото і відео. Судячи із невеликої кількості публікацій, Катя виїхала з дитиною та чоловіком з України в перші дні війни і зараз знаходиться в якійсь теплій країні, адже публікує пляжні фото.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.